Winkelinrichting voor Supermarkt en Retail

Door een optimale winkelinrichting kan uw omzet aanzienlijk toenemen. Wij ontzorgen supermarkten en retail winkels volledig van het inrichten van de winkel!

Winkelinrichting laten verzorgen door Elcotel

Zoekt u hulp voor een nieuwe winkelinrichting of bent u bezig met een om- of verbouwing van uw winkel? Beschikt u zelf niet over voldoende capaciteit om dit uit te voeren? Dan bent u bij Elcotel aan het juiste adres.

Wij bieden diensten die uw ondersteunen bij een om- en verbouwing van uw winkel. Denk hierbij aan taken zoals het leegruimen of opnieuw indelen van schappen. Zij ondersteunen u dan ook graag bij het vullen van vakken, het spiegelen en het ombouwen van de schappen.

Wij ontzorgen retail winkels en voornamelijk supermarkten compleet tijdens de inrichting van hun winkel of magazijn. Zo staan wij altijd klaar om u te helpen bij de winkelinrichting van uw retail!

Voordelen van een winkelinrichting

 • Hogere omzet
 • Ruimte voor nieuwe producten
 • Inspelen op onbewust koopgedrag
 • Meer overzicht
 • Meer werk verzetten
 • Kan zowel voor een nieuwe als bestaande winkel

Winkelinrichting supermarkt / retail

De wereld verandert en innoveert continue. Hier zal u als retail winkel zeker bekend mee zijn. Hierdoor veranderen de wensen, behoeften en het koopgedrag van uw klanten ook. Als winkel moet je hier op inspelen en zorgen dat het huidige assortiment zo goed mogelijk past bij de wensen en behoeften van uw klanten.

Om dit zo goed mogelijk op elkaar af te laten stemmen is het een goed idee om winkelinrichting van uw supermarkt / retail winkel eens aan te passen. Op deze manier zorgt u dat u altijd meegaat in de juiste richting en inspeelt op de huidige trends.

Wanneer u beschikt over een goede winkelinrichting en producten op de juiste plaats zet, zal het opvallen dat deze producten sneller en vaker kopen. Daarnaast kan een vernieuwde winkelinrichting zorgen voor een meer logische indeling waardoor producten ook sneller te vinden zijn. Wanneer u besluit om een winkelinrichting te laten verzorgen, zal dit bijdrage aan een stijgende omzet.

Waaruit bestaat een winkelinrichting?

Bij een winkelinrichting kunt u eigenlijk denken aan alles wat met de inrichting van uw winkel of supermarkt te maken heeft. Van het ombouwen van gebruikte wandstellingen tot het effectief inrichten van schappen. Maar bij een winkelinrichting komen ook zaken kijken waar u misschien niet zo snel aan denkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alarmsystemen, sprinklerinstallatie of videobewaking.

Er komt dus veel meer bij kijken dan u van te voren zou denken. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. Met onze uitgebreide checklist en goede voorbereiding kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van winkelinrichtingen!

Neem contact op

Waarom een winkelinrichting laten verzorgen?

Het effectief laten verlopen van een winkelinrichting is meestal geen makkelijk opdracht. Zoals hierboven verteld heeft een goede winkelinrichting invloed op het koopgedrag van uw klanten.

Juist omdat dit invloed heeft op het koopgedrag van uw bezoekers, is het belangrijk dat de winkelinrichting goed verzorgt wordt. Elcotel is al jaren bekend met juist inrichting van retail winkels. Wij nemen uw zorgen weg zodat u kunt focussen op uw bedrijf.

Onze medewerkers hebben veel ervaring en maken optimaal gebruik van de tijd. Meestal zorgt dit ervoor dat uw winkel alweer eerder open kan. En hoe sneller uw winkel weer open is, hoe minder omzet u misloopt!

Voordelen uitbesteden van winkelinrichting

 • U kunt vaak eerder open
 • Uw verbouwing verloopt soepel en georganiseerd
 • Niet langer last van capaciteitsproblemen
 • Wij geven de kennis mee die u nodig heeft
 • U loopt geen omzet mis
 • Alles wordt netjes schoongemaakt

Wie helpen wij met hun winkelinrichting?

Wij zorgen zijn al jaren actief met winkelinrichtingen voor bijna elke retail in Nederland en België. Dit doen wij vooral voor supermarkten. Echter zijn wij ook bekend met de kledingbranche en bouwmarkten.

Waarom kiezen voor Elcotel?

Elcotel zorgt ervoor dat u zo min mogelijk tijd verliest wanneer er een nieuwe winkelinrichting plaatsvindt. Daarnaast laten wij uw winkel weer helemaal netjes achter en zorgen we voor up to date voorraadinventarisatie en een optimaal schappenplan.

Bij Elcotel bieden we kwaliteit, flexibiliteit en zijn we altijd klantgericht. Onze jarenlange ervaring spreekt voor zich en wij staan altijd voor u klaar, ook voor en na ‘normale’ sluitingstijden. Wij kijken altijd samen met u wat er in uw winkel of supermarkt moet gebeuren en wat hier de beste oplossingen voor is.

Kortom, kunnen wij u helpen met de winkelinrichting van uw supermarkt of retail omgeving? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Brochure downloaden

Download de brochure "Jij kunt vast wel wat hulp gebruiken bij de verbouwing van je (nieuwe) vestiging?" door het onderstaande formulier in te vullen