Formulieren

Teamleider winkelinrichting

Heb je dit wel eens meegemaakt?

Je loopt de supermarkt in en tot je verbazing is de winkelindeling helemaal anders. Vreemd, want je bent eerder die week nog in de supermarkt geweest! Het lijkt wel alsof de winkel van het een op het andere moment helemaal opnieuw is ingericht. Grote kans dat Team Winkelinrichting van Elcotel Retail Support hier verantwoordelijk voor is geweest.

Wat ga je doen als Teamleider winkelinrichting?

Elcotel Retail Support is een dienstverlener voor verschillende soorten winkels in Nederland en België. Van inventarisatie van goederen tot het (her)inrichten van winkels; Elcotel Retail Support doet het allemaal. Als teamleider winkelinrichting sta je aan het hoofd van het team dat verantwoordelijk is voor het opnieuw inrichten van winkels, zoals supermarkten of kledingwinkels.

Omdat je continu bezig bent om het beste uit jouw team te halen, doe je zo naast je studie veel ervaring op in leidinggeven. Dit staat natuurlijk goed op je CV en je ontwikkelt zo vaardigheden waar je in je verdere carrière veel aan hebt.

Als Teamleider Winkelinrichting:

  • Zorg je dat alle processen rondom het inrichten van de winkel vlekkeloos verlopen.
  • Stuur je je teamleden aan en motiveert ze.
  • Ondersteun je de nieuwe medewerkers en werk je deze in.
  • Werk je zelf mee aan de (her)inrichting van de winkel.
  • Ben je namens je team het aanspreekpunt voor zowel het Elcotel management als de opdrachtgever.
  • Ben je eindverantwoordelijk voor het halen van de deadline en de gestelde kwaliteitsnormen.

Wat bieden wij jou?

Goed salaris
Je wilt natuurlijk graag een aardig centje verdienen. Als teamleider draag je je team en voor die verantwoordelijkheid word je uiteraard extra beloond. Daarnaast kun je met het (her)inrichten van winkels veel uren achter elkaar maken en in één dienst veel verdienen! Ideaal voor naast je studie, gezin of andere baan.

Trouwens, voor de heen- en terugreis betalen we zelfs een vergoeding voor je reisuren – ook wanneer je voor een klus naar België moet. Kijk, dat tikt lekker aan!

Flexibel
Je werkt het liefst wel op de momenten dat het jou uitkomt en dat begrijpen wij heel goed. Ben je een periode minder inzetbaar? Geen probleem. In onze mobiele app geef jij aan wanneer je beschikbaar bent, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Vervoer naar locatie en terug
Het vervoer naar de winkel wordt voor het team verzorgd. Het heeft daarom onze voorkeur dat de teamleiders een rijbewijs hebben. Vanaf een centraal punt pik je je teamgenoten met een bus van Elcotel. Op de terugweg zet je iedereen ook daar weer af. Wil je graag teamleider worden, maar heb je je rijbewijs nog niet? Dan rijdt een chauffeur jullie naar de locatie.

Begeleiding en trainingen
Voor je aan de slag gaat als teamleider winkelinrichting, is het noodzakelijk dat je op de hoogte bent van alle processen. Wij bieden je daarom voldoende begeleiding en training, zodat jij als een volwaardig teamleider aan de slag kunt gaan.

Herken jij jezelf hierin?

✓ Als teamleider winkelinrichting ben je het visitekaartje van Elcotel Retail Support.

✓ Je hebt MBO- of HBO-denkniveau.

✓ Als je je rijbewijs hebt, dan is dat een pré.

✓ Je hebt het in je om leiding te geven en je vindt het leuk om dingen te organiseren.

✓ Als een echte teamplayer steek je graag je handen uit de mouwen.

✓ Je voelt je verantwoordelijk voor je team en het eindresultaat. Daarom zet je alles op alles om er voor te zorgen dat de winkel er tiptop uitziet.

✓ Verder is het belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, aangezien het inrichten van winkels vaak ‘s avonds plaatsvindt.

Klinkt dit goed? Dan is deze flexibele en goed betaalde (bij)baan wel wat voor jou!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Sollicitatieformulier

* geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.