Formulieren

Ondersteuning schappenplan

Elcotel biedt ondersteuning voor het bijhouden van jouw schappenplan door het legen en/of vullen van schappen. Als supermarktmanager of fabrikant is het elke dag opnieuw een uitdaging om consumenten met zoveel mogelijk (hoge marge) producten naar huis te laten gaan. De kassa’s moeten altijd blijven draaien, de vakken moeten vol zitten en de schappen moeten zo actueel mogelijk gehouden worden. 

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Waarom heb je die ondersteuning nodig voor je schappenplan?

Omdat het personeel schaars is, en supermarktorganisaties gedwongen worden om langer open te blijven, zien we dat fabrikanten en supermarktorganisaties in de problemen komen. Ze schakelen bedrijven in die niet gespecialiseerd zijn in winkelinrichting of stellen de schappenplanwerkzaamheden van de supermarkt uit. Dat heeft vaak nadelige gevolgen voor de omzet of voor de verkoop van de producten. Door een slechte ondersteuning van de schappenplannen, ben je niet up-to-date met nieuwe producten. Zo blijven producten met een slechte omzetsnelheid in de schappen staan en verkoop je misschien producten met een lagere marge. 

Wij bieden jou de hulp die nodig is

Het bijhouden van een schappenplan en de elektronische schaplabels van een supermarkt vereist veel aandacht. Dit kun je beter niet overlaten aan verschillende medewerkers. Daarom bieden wij altijd een vaste medewerker aan, die samen met jou ondersteuning biedt hoe een periodiek schappenplan zo goed mogelijk doorgevoerd kunnen worden. Hij of zij verwijdert de producten die verdwijnen uit het assortiment en kijkt hoe deze kunnen worden gestimuleerd of afgeprijsd. Het vak wordt vervolgens schoongemaakt en mogelijk verplaatst, uitgebreid en of verkleind. Als het vak juist is ingericht, wordt de spiegel erin gezet. Daarna plaatsen we de digitale prijskaartjes terug en vullen we het vak verder aan. Eventuele artikelen die niet meer in het vak passen, worden netjes in het magazijn opgeruimd en houdbare producten die over datum blijken te zijn, worden weggegooid.

Schakel ons in om jou ondersteuning te bieden

Wil je stappen maken met de inrichting van je schappenplan in je supermarkt en zoek je ondersteuning? Met deze problemen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden al jarenlang uitstekende hulp aan verschillende ketens. Grijp ook de kans aan en neem contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Sollicitatieformulier

* geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.